Dr. Mireille Pierre doktornő véleményei a TAHITIAN NONI Juice-ról

 

Beszámolunk egy csodálatosan képzett, rendkívülien sokoldalú amerikai orvosnő, dr. Mireille Pierre munkásságáról. Minél többet foglakozik az ember ennek a doktornőnek a publikációival, annál inkább hatalmába keríti a csodálkozás és az ámulat: hogyan, mikor? Mikor lehetett valakinek, – legyen mégoly nyelvzseni is, éljen bármilyen multikulturális környezetben – ideje, módja nyolc nyelvet (angol, francia, kreol, spanyol, olasz, latin, görög, brazil, portugál) elsajátítani? Orvosegyetemi és posztgraduális tanulmányok mellett… – amelyek végül is kilenc (9) diplomát, egyetemi szakképesítést eredményeztek??? Két egészségügyi vállalkozása van, Texasban, San Antonióban és New Yorkban is, emellett “már csak” három társadalmi csoportnak tart rendszeresen tanácsadást: a mellrákos pácienseknek, a kábítószerfüggő tinédzsereknek és a figyelemvesztéses gyerekeknek. Ezen kívül minden héten kétszer szerepel saját TV-műsorában, háromszor pedig rádióműsora van. És elkötelezetten, teljes meggyőződéssel hisz a TAHITIAN NONI Juice csodálatos erejében!! (Nem ő az egyetlen a diplomahalmozó, csodálatos tudású orvosok közül, akik teljes szívükkel, teljes tudásukkal hisznek a TAHITIAN NONI Juice fantasztikus gyógyerejében. Dr. Neil Solomon ugyanilyen szellemi kvalitásokkal rendelkezik, csak ő inkább elméleti szakember, és ezért több igen jelentős társadalmi, egészségügyi szervezet és hatóság elnöke vagy elnökségi tagja.)

 

1. Diabetes – cukorbetegség

 

A cukorbetegség az anyagcsere-betegségek egyik fajtája, főképp a hasnyálmirigy inzulintermelő képességének a csökkenése okozza. Mivel a szervezet nem tudja a bevitt cukrot felhasználni, az felszaporodik a vérben, majd a vizeletben is, és ezáltal a vizelet mennyisége is megnő. Ezért a beteg szomjazik, és sokat iszik. Két típusa van a diabétesznek, mindkettőre sikerrel alkalmazható a TAHITIAN NONI Juice. Alkalmazásával csökkenthető az orális antidiabetikumok, vagyis a tabletták szedése, de az inzulinfüggő esetek is gyorsan javulhatnak. Gyakran az adag jelentős csökkentése, a keverékinzulinok helyett kevesebb komponens adása is lehetővé válik, és a fiatalkori, súlyosabb cukorbetegség is sokkal kezelhetőbb lesz.

 

2. Insomnia – álmatlanság

 

Az álmatlanságot az orvostudomány szerint sok alapbetegség okozhatja, legtöbbször gyakran azonban semmilyen organikus, szervi oka nincs. Fajtái: 1. Emocionális, érzelmi (környezeti) okokra visszavezethető alvászavarok. 2. Ismert kórképek tünetei, ezek főként időskori betegségek, vagy pl. pszichózisok. 3. Organikus, szervi okok, például agyi folyamatok, traumás állapotok is okozhatnak alvászavart. 4. Toxikus, mérgezéses állapotok velejárója is lehet álmatlanság, alvászavar. A leggyakoribb, az alvászavarok mintegy 95%-át kitevő “életmód-insomnia”, vagyis az első csoport esetében kiváló eredménnyel használható a noni. Hatása kettős: eliminál, azaz megszüntet minden krónikus panaszt, – pl. a fájdalmakat, fülzúgást –, másodsorban adaptogénként a sejtműködés rendezésével az életfolyamatokat is rendezettebbé teszi. Az agyban termelődő szerotonin és endorfin a noni fő hatóanyagához, a xeroninhoz nagyon hasonlít…

 

3. Hipertónia – magas vérnyomás

 

A magas vérnyomás (amelynek az oka sok esetben a kóros elhízás, illetőleg az ezzel együtt járó magas koleszterinszint és az ezáltal okozott érelmeszesedés) igazi népbetegségnek számít szerte a civilizált világon. A noni sikeresen csökkenti a kórosan magas, nemritkán minden gyógyszerelésnek ellenálló magas vérnyomást is, mégpedig a nonitól már megszokott módon: mivel a noni adaptogén, tehát a helyes működést (alkalmazkodást) segíti elő, a magas vérnyomást csökkent ugyan, de az alacsonyt nem szállítja még lejjebb!!!

 

 

 

 

4. Mellrák

 

A rákos sejtek burjánzása valószínűleg fehérjedefektusra, szerkezeti hibára, ill. DNS-hibára vezethető vissza. A xeronin, amely a noni gyümölcs proxerinin-tartalmából képződik a proxeronáz enzim hatására, gerendaszerű szerkezetével mintegy “megerősíti”, kitámasztja a sérült fehérjéket, kijavítja azok hibáit. Számos mellrákos páciens jelentős javulásról, a daganat csökkenéséről, sőt visszafejlődéséről számolt be. Más esetekben abba lehetett hagyni a kemoterápiás kezelést, csökkenteni a gyógyszerek adagját, és minden ilyen esetben a TAHITIAN NONI Juice enyhítette a kezelés borzalmasan erős gyógyszereinek mellékhatásait.

 

5. Szívbetegségek

 

Szívük 80 éves korunkig mintegy hárommilliárd összehúzódást végez, minden karbantartás vagy nagyjavítás nélkül. Ez olyan hatalmas teljesítmény, ami a technikai eszközeinkkel egyelőre le nem másolható. Mégis, ez a csodálatos szerv is gyakran megbetegszik, gyulladások, fertőző betegségek kapcsán, és bár igen szívós természete miatt a betegségek gyakran évtizedekig is aránylag panaszmentesek maradnak, nem árt a károsodásokat kijavítani. Ha lehet, szívünket és keringési rendszerünket (edzéssel) jó állapotba kell hoznunk és az egészséges táplálkozással és megfelelő táplálék-kiegészítőkkel ki kell védenünk a károsító ágensek hatását. Igen alkalmas erre a TAHITIAN NONI Juice, amint azt a terméktapasztalatok is megmutatják.

 

6. Lupus erythematosus – bőrfarkas

 

A kiütéses lupus, vagyis a Lupus erythematosus egy TBC-s eredetű bőrbetegség. Gyakori az arcon, de testszerte bárhol előfordulhat. Elroncsolja, felfalja a bőrt, mint a farkas – innen a neve – és a bőrben gümőket, hegeket okoz. Teljesen deformálhatja az egész arcot. Bár a lupusnak van konzervatív kezelése, a TAHITIAN NONI Juice ezúttal is segíthet: az immunrendszer megerősítésével. A betegség a különböző fázisokban megfékezhető, terjedése jelentékenyen lassítható, illetve megállítható.

 

7. Weight – súlyproblémák

 

A súlyproblémák, azon belül is az elhízás, a civilizált országokban az emberek jelentős hányadának keserítik meg az életét. Bár az elhízás gyakran pszichoszomatikus tünet, azaz lelki okokra vezethető vissza, ez az ideális súly visszanyerését nemhogy megkönnyítené, hanem rendkívüli mértékben megnehezíti. (Mindenki előtt ismert a jojóhatás: a páciens a sikeres fogyókúra után abbahagyja a koplalást és még nagyobb testsúlyra hízik vissza…) A megoldás nem ez, hanem a táplálékbevitel és a kalória-felhasználás egyensúlyba hozása. Ez annál is fontosabb, mivel a túlsúly nemcsak esztétikai probléma: egyik kiindulópontja (lehet) a magas vérnyomásnak, a szívbetegségeknek, a látens cukorbetegség manifesztálódásának, a krónikus fáradtságnak, az ízületi betegségeknek, a magas vérnyomásnak… A TAHITIAN NONI Juice sejtszinten hat, hatóanyagai folytán simábbá teszi az életműködést, és segít a megfelelő életstílus megtalálásában. (De ’zabálás’ mellett, önmagában nem fogyaszt le senkit!!)

 

8. Sclerosis multiplex

 

Az SM, ahogy Magyarországon is közkeletű elnevezéssel hívják ezt a betegséget, az idegrendszer betegsége. Az idegekről lepusztul, leoldódik a védő, ’szigetelő’ myelinhüvely, és így a mozgató-és érzőfunkciók károsodnak. (egyszerűsítve: mintha rövidzárlat keletkezne csupasz drótszálak között.) Gyógyszere nemigen van, az iszonyúan drága interferon bizonyult valamennyire hatékonynak – és bebizonyított, hogy akik küzdenek ellene, azoknál a betegség előrehaladása nagyon nagymértékben lelassítható. A TAHITIAN NONI Juice rendezi a sejtfolyamatokat, eliminálja, vagyis megszünteti a krónikus fájdalmak nagy részét… és jóval energikusabbá tesz, mint amilyenek azelőtt voltunk: ezért nincs abban semmi meglepő, hogy  SM-es páciensek is jelentős javulásról számolhattak be a noni-kezelés megkezdése után.

 

9. Arthritis – ízületi gyulladás

 

Az ízületi gyulladás súlyfelesleg (túlterhelés), nem megfelelő étrend (lerakódások az ízületekben, hiánybetegségek), káros környezeti hatások (hőmérsékletváltozások, ütések, vibráció), egyoldalú terhelések (versenysport) és a fertőző betegségek után visszamaradt gócok, illetve ezek együttes hatásaként kialakuló, sok okra visszavezethető, kínzóan fájdalmas betegség. A mozgás, így a beteg élettere, beszűkül, a krónikus fájdalmak végigkísérik az egész napot, és nemritkán lehetetlenné teszik az éjszakai pihenést is. Már a fájdalom hatékony kikapcsolása – amely a TAHITIAN NONI Juice egyik alaptulajdonsága – megkönnyebbülést és a mozgás könnyedébb véghezvitelét eredményezi Talán ennél a tünetegyüttesnél, amely főleg az idősebb korosztály életét nehezíti meg, látni a legpregnánsabban a kínzó tünetek mérséklődését, és a noni hatásaként az életminőség javulását.

 

10. Allergies – allergiák

 

Az allergia a szervezet kórosan erős védekező reakciója idegen anyagok, jellemzően fehérjék, illetve szerves eredetű anyagok, valamint nehézfémek és agresszív kémiai vegyületek hatására. Igen kis mennyiségek drámai hatást, gyulladás-szerű tüneteket válthatnak ki: ez lehet csalánkiütés a bőrön, (urticaria) duzzanat és vizenyő a szem környékén, a torokban vagy máshol (ödéma), súlyosabb esetben akár heveny rosszulléttel járó anaphylaxiás shock is. Ép és erős immunrendszer esetén az allergia nem jelentkezik. Az immunrendszer erősíthető, és az allergia okozója (az allergén) hígítva, egyre növekvő adagban alkalmazva megszüntetheti az allergiát. (Deszenzibilizálás.) Természetesen az immunrendszerre (is) ható TAHITIAN NONI Juice egy másik támadásponton szintén mérsékeli az allergiák fajtáját, mégpedig – ahogy más bőrbetegségeknél is – hígítva, vagy töményen bőrön át is, különösen a bőrallergiák esetén. Rovarcsípésekre is igen jó.

 

 

11. Cronic fatigue – krónikus fáradtság

 

A krónikus fáradtság egy szindróma – vagyis tünetegyüttes, azt jelzi, hogy a szervezettel valami nincs rendjén. Túlsúly, lappangó betegségek, szívbetegségek és rossz keringés által okozott elégtelen oxigén- és tápanyagellátás, túlterhelt szervek beszűkült funkciói (alkoholisták mája) által romló egészségi állapot, az emésztőrendszer hurutjai, fekélyei, gyulladásai által okozott elégtelen tápanyag-hasznosítás – ezek a testi okok, de az esetek nagyobb részében lelki okok is közrejátszanak, illetve csakis ezek okozzák a krónikus fáradtságot. A terápia a nonival egyszerű, a hatás, a javulás szembeötlő. A noni ’kijavítja’ az egyszerűbb hibákat, ezáltal máris jobb a páciens közérzete. Ám a noni a sejtfolyamatok optimalizálásával még további segítséget is nyújt. Ezen kívül, mint ahogy erről a felhasználók igen nagy része tanúbizonyságot tett, a Tahitian Noni juice rendszeres fogyasztása közvetlenül is fokozza az életkedvet, az energikusságot és ezáltal szinte ’kihúzza’ a pácienst a krónikus fáradtság állapotából.

 

12. Prostate cancer – prosztatarák

 

Minden emberben mindig vannak ráksejtek (igen, még az újszülöttekben is!), csak a szervezetünk normális védekező rendszere nem engedi elszaporodni őket. Nagy stressz, érzelmi, életviteli krízisek, a szervezet immunrendszerének helytelen táplálkozással, vegyi anyagokkal, dohányzással, kábítószerekkel való egyoldalú, túlzott megterhelése azonban szabadjára engedheti a rákos folyamatokat. A férfiak gyakran negatív hatásnak, értékvesztésnek élik meg a férfiklimax, a kapuzárás, a nyugdíjaztatás által generált stresszt, ezért ebben az életkorban gyakran előfordul a prosztata megnagyobbodása, következményeképp a vizeletpangás és esetleg kialakul a prosztatarák. Bár ez nem tartozik a legrosszindulatúbb tumorok közé, mégis lényegesen egyszerűbb – és veszélytelenebb – a megelőzés, mint a műtét. A mellráknál elmondottak itt is érvényesek, a TAHITIAN NONI Juice sejtszinten hat, és kijavítja a károsodott fehérjéket, így a rákos folyamatok nem egy esetben visszafejlődnek.